Leto je naokoli in bliža se kamp Aerozaprege.si v Livnem (BiH). Letošnji kamp bo že 7. zaporedoma, kar pove vse o priljubljenosti tega kampa/srečanja. Potekal bo od 4.-11.6.2016, in sicer na letališču Stipe Krišto poleg Livna, kjer domuje domači AK Livno.

V vseh teh letih se je kampa udeležilo 25 različnih modelarjev iz Slovenije, Italije in Nemčije. Brez razvoja domačega kluba in letališke infrastrukture kamp ne bi mogel gostiti preko 12 modelarjev, ki se letno udeležijo kampa. Stari hangar je že zdavnaj premajhen za vse naše modele, ki sedaj zasedejo stari in novi hangar hkrati. Tako kot raste naš kamp raste tudi naš gostitelj AK Livno in pripadajoča letališka infrastruktura.

Poleg aerozaprege in predvsem ostalega jadralnega letenja k samem kampu sodi tudi pobočno letenje na Kupreškem polju, kjer smo do sedaj vedno imeli odlične pogoje za pobočno letenje in dobrodošlico s strani domačinov.

Vsi, ki bi se radi udeležili letošnjega kampa v Livnem prosim, da vašo prijavo posredujete na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do 3.5.2016, predvsem zaradi lažje organizacije samega kampa.

Se vidimo v Livnem na "livadi"!

Kranj, 18.4.2016

Uroš Šoštarič